Latausvälit

Tällä sivulla voit myös asettaa aikamäärän, jonka jälkeen seuraava latausmuistutus lähetetään suoritetun latauksen jälkeen. Muistutukset lähetetään asiakkaalle sähköpostitse.

Voit myös asettaa, kuinka usein lataukset ajopiirturista on suoritettava. Latausväli on kuitenkin voimassa vain ajoneuvoille, joissa on on palvelupaketti Etälataus Plus. Jotta latausmuistutuksia voidaan vastaanottaa ja ajoneuvo saadaan näkyville latausvälien ja muistutusvälien sivuilla, muistutus on merkittävä aktiiviseksi.

Huom: Ajopiirturin tietojen automaattisen etälatauksen edellytyksenä on, että ajoneuvoissa on palvelupaketti Etälataus.

Valitse ryhmä

Voit valita ryhmän tietojen näyttämistä varten. Määritä ryhmäasetukset napsauttamalla .

  1. Valitse Ryhmä-luettelosta ryhmä, jonka ajoneuvot haluat näyttöön.
  • Valitse vaihtoehto Kaikki, jos haluat nähdä kaikki ajoneuvot. Tällöin näet myös ajoneuvot, jotka eivät kuulu mihinkään ryhmään.

Muistutusasetusten muuttaminen

  1. Valitse ajoneuvo tai ajoneuvot, joiden asetuksia haluat muuttaa.
  • Voit valita useita vaihtoehtoja pitämällä Ctrl-näppäintä painettuna ja napsauttamalla kyseisiä ajoneuvoja.
  • Voit valita luettelossa peräkkäin olevan ryhmän ajoneuvoja pitämällä Shift-näppäintä painettuna ja napsauttamalla ryhmän ensimmäistä ja viimeistä ajoneuvoa.
  1. Napsauta Vaihda valinta
  2. Syötä seuraavat tiedot:
  • Latausvälit: Valitse vaihtoehto, kuinka usein tiedot on ladattava ajopiirturista. Latausväliä voidaan muuttaa vain ajoneuvoissa, joissa on on palvelupaketti Etälataus Plus.
  • Muistutusvälit: Syötä viimeisimmästä kuljettajakortin lataustapahtumasta laskettu päivien lukumäärä, jonka jälkeen muistutus on lähetettävä.
  • Aktiivinen: Aktivoi latausmuistutukset merkitsemällä tämä kohta. Muistutukset lähetetään automaattisesti sähköpostitse. Muistutus lähetetään sähköpostiosoitteeseen, joka on määritetty sivulla Asetukset > Asiakkaan tiedot.

Huom: Jotta muistutus saadaan näkyville muilla ajoneuvojen muistutusvälejä koskevilla sivuilla, muistutus on merkittävä aktiiviseksi.

  1. Napsauta Tallenna.
  • Poistu tallentamatta muutoksia napsauttamalla Peruuta.