Piilotetut kuljettajat

Tässä luettelossa näkyvät kuljettajat, joiden kanssa et enää tee aktiivisesti töitä ja jotka olet siksi piilottanut Kuljettajan tiedot -sivulta. Piilotetut kuljettajat eivät enää näy Scanian digipiirturiportaalin luetteloissa tai Scanian digipiirturipalveluiden lähettämissä sähköpostiviesteissä. Myöskään muistutuksia ei lähetetä piilotetuille kuljettajille. Piilotettujen kuljettajien tiedostot ovat kuitenkin yhä jäljellä tiedostoarkistossa, koska olet velvollinen näyttämään tiedostot tarkastuksen yhteydessä.

Huom: Jos piilotettua kuljettajaa koskeva uusi tiedosto siirretään portaaliin, kuljettaja näytetään taas automaattisesti. Kuljettajan muistutusasetukset palautetaan samalla.

Valitse ryhmä

Voit valita ryhmän tietojen näyttämistä varten. Määritä ryhmäasetukset napsauttamalla .

  1. Valitse Ryhmä-luettelosta ryhmä, jonka kuljettajat haluat näyttöön.
  • Valitse vaihtoehto Kaikki, jos haluat nähdä kaikki kuljettajat. Tällöin näet myös kuljettajat, jotka eivät kuulu mihinkään ryhmään.

Näytä kuljettaja uudelleen

  1. Valitse yksi tai useampi kuljettaja:
  • Voit valita useita kuljettajia pitämällä Ctrl-näppäintä painettuna ja napsauttamalla kyseisiä kuljettajia.
  • Voit valita luettelossa ryhmän kuljettajia pitämällä Shift-näppäintä painettuna ja napsauttamalla ryhmän ensimmäistä ja viimeistä kuljettajaa.
  • Kun napsautat ikkunan alarivillä olevaa kirjainta, näyttöön tulevat kaikki kuljettajat, joiden nimi alkaa kyseisellä kirjaimella.
  1. Napsauta Näytä valitut. Kuljettaja tai kuljettajat näytetään nyt uudelleen sivulla Kuljettajan tiedot. Kunkin kuljettajan muistutusten asetukset on myös palautettu.